Изглежда, че руските военни блогъри експериментират с различни начини за изразяване

...
Изглежда, че руските военни блогъри експериментират с различни начини за изразяване
Коментари Харесай

ISW: Руските военни блогъри засилват критиките срещу армията сле...

Изглежда, че съветските военни блогъри опитват с различни способи за изложение на сериозни мнения за съветското Министерство на защитата (МО) след неотдавнашното назначение на съветския министър на защитата Андрей Белоусов.

 

Военният блогър твърди, че казусът с дефицита на снаряди за съветската артилерия е почнал напролет на 2022 година и че хипотетичната заповед от съветския общоприет щаб, разказана в документа, демонстрира, че руското военно управление е наясно с казуса от известно време.

 

Военният блогър подлага на критика съветското военно командване, че не е намерило решение, и твърди, че съветските артилерийски системи също страдат от изхабяване на цевите,което е доста евентуално предвид изключително интензивната им приложимост.

 

Основателят на обвързвания с Кремъл канал в Телеграм " Рибар " Михаил Звинчук, който Кремъл евентуално е кооптирал като част от по-широките старания на Кремъл да придобие надзор над осведомителното пространство в Русия, даде на 18 май извънредно обществено изявление, в което разкритикува съветското МО и директно свърза някои от кодовите думи на военния блогър с съветското МО.

Въпреки че не е ясно дали Звинчук е дал това изявление с утвърждението на Кремъл или не, допускането на Кремъл за рецензии на съветското МО от страна на определени видни съветски блогъри може да ускори публичния напън за промени, които, в случай че бъдат осъществени, ще подпомогнат военните старания на Русия в Украйна.

 

Заместник-председателят на съветския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заплаши съветската компания за интернет технологии и телекомуникации " Яндекс ", защото нейният огромен езиков модел не е дал отговори, които да съответстват на провежданите съветски осведомителни интервенции.

 

На 18 май съд в Санкт Петербург постанови, че съветските управляващи могат да изземат активи на стойност над 700 млн. евро (760 млн. долара) от три огромни европейски банки от името на дъщерно сдружение на " Газпром ".

 

Наскоро съветските сили напреднаха незначително в района на Вовчанск и наоколо до Часов Яр и град Донецк.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР